Just nu pågår världens största Outdoor mässa ISPO i München. Här har bolagen chansen att visa upp nästa års kollektioner för både nuvarande och potentiella kunder. Elevenate och TOBE outerwear är två av Inlandsinnovations portföljbolag som finns med för att sälja och nätverka på mässan. På TOBEs utställningsplats finns en vattentät glasmonter som simulerar snö och väta för att demonstrera sin slitstarka och vattentäta Monosuit.

-Här har bolagen chansen att visa upp nästa års kollektioner för både nuvarande och potentiella kunder. Både TOBE och Elevenate är två riktigt starka märken i outdoorsegmentet, men konkurrensen är stenhård så därför är det jätteviktigt att synas här, säger Lars Ekström Investeringsansvarig för TOBE och Elevenate.

Elevenate är ett skidklädmärke med verksamhet i Åre. Bolaget startades 2009 av Jimmy Odén och Sara Rönngren. De är idag 7 anställda. mest prestigefyllda återförsäljarna i såväl alpregionen samt USA.
Elevenate har idag ca 160 återförsäljare i 11 länder. Målgruppen är kvalitetsmedvetna skidåkare som gillar livsstilen runt bergen.

TOBE Outerwear tillverkar stryktåliga kläder för friåkning med skoter. Målgruppen är skoteråkare som vill ha funktionella, slitstarka och moderna skoterkläder. Återförsäljare finns i dagsläget i Sverige, USA och Kanada.

#tobeouterwear #elevenate