För andra året i rad har Skistart blivit utsedda till “Årets e-handlare inom Sport” utav Pricerunner. Utmärkelsen ges till det företag som har minst 150 kundrecensioner under perioden juni – november och med högst snittbetyg där Skistart för andra året i rad har högst betyg.

– E-handelskonsumenter ställer höga krav på butikerna. Vinnarna har under året utmärkt sig genom att ge konsumenterna en bra upplevelse genom hela köpet, säger Stefan Ny marknadschef på PriceRunner.

Tidigare under året blev Globisen AB även utsedda till Gasell av Dagens Industri så denna utmärkelsen är den andra på kort tid som företaget tar hem.

– Vi är väldigt stolta! Det är en sak att vinna detta pris en gång men att för andra året i rad ta hem det priset med högst prestige i branschen är väldigt stort. Priset baseras på recensioner av kunder och inte på flest antal röster vilket gör detta till det finaste man kan vinna! Vi tar självklart sikte redan nu på att även bli årets e-handlare år 2017, säger Johan Rehnström VD på Globisen AB

Globisen AB är företaget bakom skistart.com som förutom skistart.com även driver climbing247.se och multitriathlon.se

Kontakt:
VD Johan Rehnström: 0251-65055 eller johan@skistart.com