Luleåföretaget Netrounds har nyligen fått en prestigefylld utmärkelse. Tillsammans med sin partner, det världsledande nätverksföretaget CA Technologies, har de blivit utsedda till ”EMA Networking Innovator Award for the First Half of 2017”. Netrounds utökar samtidigt sin verksamhet och söker tre nya medarbetare!

Organisationen EMA består av mycket erfarna och renommerade IT-analytiker och de lyfter regelbundet fram företag som de anser ligga i framkant. Utmärkelsen handlar om Netrounds ledande lösning för automatiserad kvalitetssäkring av datanät och tjänster.

– Det är en stor ära för oss att bli uppmärksammade av EMA tillsammans med CA Technologies. Det är ett bevis på att vi har en unik och innovativ lösning och detta stärker ytterligare vår position på marknaden, säger Netrounds vd Mats Nordlund.

En stor del av IT-avdelningarnas tid går ofta åt till brandkårsutryckningar och strul. Felsökningar tar lång tid, kostar pengar och minskar tiden för IT-personalen att arbeta med utveckling. Netrounds system hjälper dem att få bättre insyn och automatisera processen så långt det är möjligt.

– Vår produkt är deras ögon och öron in i nätet så att de kan avhjälpa problem innan det brinner, alternativt släcka branden direkt. Det ger möjlighet till ett proaktivt arbetssätt som är mycket mer resurseffektivt, berättar Mats.

Samarbetet med Inlandsinnovation har pågått sedan november 2015. Inlandsinnovations Investeringen har framför allt syftat till att göra internationella satsningar där denna utmärkelse är ett kvitto på att Netrounds är på rätt väg.Ett konkret resultat av Inlandsinnovations investering i företaget.

Läs mer

Mer information:
Mats Nordlund, VD, Netrounds AB, mats.nordlund@netrounds.com, 070 634 60 20
Jörgen Larsson, Investeringsansvarig, Inlandsinnovation AB,
jorgen.larsson@inlandsinnovation.se, 070 334 18 72