Martin kommer närmast från Peak Performance där han har varit försäljningsdirektör utanför Norden med ansvar för 7 dotterbolag samt 12 distributörsmarknader.

—Jag ser att Elevenate är ett varumärke med enorm potential. Det är ”på riktigt” då grundarna har byggt ett varumärke av mycket hög klass och med en sann och trovärdig historia.
Nu går bolaget från start-up till ett mer etablerat företag och min roll är att leda den resan. Den utmaningen ser jag verkligen fram emot, säger Martin.

Martin ser att han kan bidra med sin internationell erfarenhet och kunskap om byggandet av distribution, strategiskt och taktiskt ledarskap och inte minst drivkraft.

— Just nu ligger fokus på att slutföra införsäljningen av de leveranser som sker nästa höst, vilket har högsta prio. Dessutom vill jag få en övergripande bild av våra olika funktioner och hur teamet fungerar samt inte minst träffa våra kunder i Europa och USA. Allt detta för att kunna växa via befintliga och nya återförsäljare.

Martin säger också att han ser externt kapital som nödvändigt för att möjliggöra den satsning som Elevenate står inför. Inlandsinnovation eller liknande bolag bidrar ofta med kunskap och kontakter som är ovärderliga för bolaget.

Elevenate är ett skidklädmärke med verksamhet i Åre. Bolaget startades 2009 av Jimmy Odén och Sara Rönngren. De är idag 7 anställda. mest prestigefyllda återförsäljarna i såväl alpregionen samt USA.
Elevenate har idag ca 160 återförsäljare i 11 länder. Målgruppen är kvalitetsmedvetna skidåkare som gillar livsstilen runt bergen.